09369823314 ««شماره تلگرامی اا ایمیل» hadimoradiir@yahoo.com

خانه » کارآفرینی ، طرح توجیهی » طرح توجیهی تولید انواع چاشنی

طرح توجیهی تولید انواع چاشنی

در طرح حاضر منظدر از انواع چاشنی، ادویه ها-اواع سس ها-آبلیمو-آبغوره و… می باشد که محصدلات ذکر شده به دلیل گستره بسیاری که دارند به عنوان محصول همگن انواع سس ها را مورد   بررسی قرار می دهیم .  انواع سس های غذایی جهت ایجاد طع  در غذاها مدرد استفاده قرار می گیرد و در واقع کالای مصرفی است که مصرف عام وخوراکی دارد.کاربرد سس مایونز و انواع سس های سرد به عنوان چاشنی غذا و سالاد می باشد در حالیکه کاربرد سس گوجه فرنگی (کچاپ) بیشتر جهت طع  دادن به غذاهای گوشتی و گوشت می باشد در این طرح سس مایونز و سس سالاد و سس گوجه فرنگی و سس خردل مدنظر می باشد. در حالیکه با امکانات موجود در واحد می توان انواع سس ها را تولید نیدد علت انتخاب نیزتقاضای زیاد این سس ها می باشد……… تعداد صفحات:۵۶ اشتغال زایی:۲۴ حجم:۸۰۸ کیلوبایت فرمت:pdf …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *