09369823314 ««شماره پیام رسان بله ا ایمیل» boxagahiir@gmail.com

خانه » تغذیه » مخاطرات بهداشتی گوشت و فرآورده های گوشتی

مخاطرات بهداشتی گوشت و فرآورده های گوشتی

مخاطرات بهداشتی گوشت و فرآورده های گوشتی

علوم بهداشتی جدید به طور کلی با دستورات مذهبی تطابق دارد. شواهدی وجوددارد که از حدود ۱۴۰۰ سال قبل خطرات آلودگی های انگلی تریشینلوز و سیستیسرکوز سلولوزه که از طریق گوشت خوک منتقل می شود شناخته شده بود.
مراحل تهیه و نگهداری گوشت به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقالعفونت به مصرفکنندگان وجود دارد. درنتیجه گوشت هم به طور اولیه از راهآلودگی و عفونت دام زنده و هم به طور ثانویه از طریق تماس با محتویات دستگاهگوارش، خاک، آب آلوده، دست…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *